Palvelut työnantajille

Työntekijöitä ulkomailta

Business Joensuu auttaa löytämään osaavan tekijän yrityksesi tarpeeseen. Ensin määritellään yhdessä organisaatiosi tarvitseman osaamisen ja tehtävään vaadittavat taidot. Tämän jälkeen valitaan alueet tai maat, joista työntekijää lähdetään etsimään. Kun sopivia ehdokkaita tehtävään on löytynyt, heidät esitellään ja Business Joensuu auttaa haastatteluissa sekä työsopimuksen laatimisessa.

Palvelut työnantajille

Timo Hartikainen, Business Joensuu Yritysvalmentaja, Työnantajuus ja rekrytoinnit, Yritysten kasvu ja kehittäminen +358 50 468 5492 timo.hartikainen@businessjoensuu.fi

Palvelut työnantajille 2

Rahoitusta kansainvälisen rekrytoinnin tueksi

Yrityksesi voi hakea rahoitusta Business Finlandin Talent Explorerin kautta. Rahoituksen avulla voit palkata kansainvälisen asiantuntijan, joka tuo uutta tietoa ja kokemusta kohdemarkkinoiltasi ja edistää liiketoimintaasi uusilla markkinoilla.

 

Kun olet löytänyt työntekijän

Kun sopiva työntekijä on löytynyt, International House Joensuun ohjaaja auttaa häntä tarvittaessa oleskelulupaan liittyvissä asioissa. Olemme työntekijäsi tukena myös jo ennen muuttoa. Meiltä työntekijäsi saa tietoa ja neuvontaa viranomais- ja muuttoon liittyvissä asioissa.

Yhteystiedot - Palvelut työnantajille

Risto Kankaanpää, International House Joensuu kotoutumisohjaaja 050 594 9503 risto.kankaanpaa@joensuu.fi

Palvelut työnantajille 3


Muiden toimijoiden palvelut työnantajille

Luotsin palvelut työnantajille

Joensuun kaupungin työllisyyspalveluiden Luotsi antaa apua rekrytointiin ja tarjoaa tietoa työllistämisen rahoitusmahdollisuuksista.

Luotsi Joensuu on työnantajien apuna työllistämisen kysymyksissä. Luotsi tarjoaa työnantajille apua helppoon ja nopeaan rekrytointiin ja tietoa palkkaamisen rahoitusmahdollisuuksista. Luotsilla on käytössä on uuden ajan työkalut, joiden avulla osaajat ja yritysten tarpeet kohtaavat toisensa. Osallistumalla Luotsin tapahtumiin voit lisätä yrityksesi tunnettavuutta ja verkostoitua.

Kun vinkkaat Luotsille työpaikasta, lähtevät duuniagentit etsimään sinulle sopivia osaajia puolestasi. Voit myös osallistua työnantajana Luotsin rekrytointitapahtumiin tai järjestää kanssamme yrityksellesi oman rekrytapahtuman.

Kun pohdit uuden työntekijän palkkaamista, Luotsin yritysagentit neuvovat sinua palkkauksen tukiasioissa. Palkatessasi Luotsin asiakkaan, voit hakea Työllistämisen Kuntalisää ja tuleva työntekijä voi olla oikeutettu myös palkkatukeen.

 

Work In Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta

Work in Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta auttaa Suomessa toimivia työnantajia ulkomaisen työvoiman rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Saat asiantuntijoilta ajantasaista tietoa viranomaisprosesseista, ulkomaisen työntekijän palkkaamisesta, oleskeluluvista sekä asettautumiseen liittyvistä asioista yhdeltä luukulta.

Työnantajaneuvonta palvelee valtakunnallisesti arkisin klo 9–15. Soita 0295 016 770 tai laita viestiä tyonantajaneuvonta@workinfinland.fi.