Palvelut työnantajille

Työntekijöitä ulkomailta

Business Joensuu auttaa löytämään osaavan tekijän yrityksesi tarpeeseen. Ensin määritellään yhdessä organisaatiosi tarvitseman osaamisen ja tehtävään vaadittavat taidot. Tämän jälkeen valitaan alueet tai maat, joista työntekijää lähdetään etsimään. Kun sopivia ehdokkaita tehtävään on löytynyt, heidät esitellään ja Business Joensuu auttaa haastatteluissa sekä työsopimuksen laatimisessa.

Ota yhteyttä:

Business Joensuu

Heli Saario

yritysvalmentaja, kansainvälinen työvoima yrityksen kasvun tukena

+358 45 880 0343

+358 10 419 8033

heli.saario@businessjoensuu.fi

 

Rahoitusta kansainvälisen rekrytoinnin tueksi

Yrityksesi voi hakea rahoitusta Business Finlandin Talent Explorerin kautta. Rahoituksen avulla voit palkata kansainvälisen asiantuntijan, joka tuo uutta tietoa ja kokemusta kohdemarkkinoiltasi ja edistää liiketoimintaasi uusilla markkinoilla.

 

Kun olet löytänyt työntekijän

Kun sopiva työntekijä on löytynyt, International House Joensuun ohjaaja auttaa häntä tarvittaessa oleskelulupaan liittyvissä asioissa. Olemme työntekijäsi tukena myös jo ennen muuttoa. Meiltä työntekijäsi saa tietoa ja neuvontaa viranomais- ja muuttoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä:

International House Joensuu

Risto Kankaanpää

kotoutumisohjaaja

+35850 594 9503

risto.kankaanpaa@joensuu.fi

 

 

Muiden toimijoiden palvelut työnantajille

Luotsin palvelut työnantajille

Joensuun kaupungin työllisyyspalveluiden Luotsi antaa apua rekrytointiin ja tarjoaa tietoa työllistämisen rahoitusmahdollisuuksista.

Luotsi Joensuu on työnantajien apuna työllistämisen kysymyksissä. Luotsi tarjoaa työnantajille apua helppoon ja nopeaan rekrytointiin ja tietoa palkkaamisen rahoitusmahdollisuuksista. Luotsilla on käytössä on uuden ajan työkalut, joiden avulla osaajat ja yritysten tarpeet kohtaavat toisensa. Osallistumalla Luotsin tapahtumiin voit lisätä yrityksesi tunnettavuutta ja verkostoitua.

Kun vinkkaat Luotsille työpaikasta, lähtevät duuniagentit etsimään sinulle sopivia osaajia puolestasi. Voit myös osallistua työnantajana Luotsin rekrytointitapahtumiin tai järjestää kanssamme yrityksellesi oman rekrytapahtuman.

Kun pohdit uuden työntekijän palkkaamista, Luotsin yritysagentit neuvovat sinua palkkauksen tukiasioissa. Palkatessasi Luotsin asiakkaan, voit hakea Työllistämisen Kuntalisää ja tuleva työntekijä voi olla oikeutettu myös palkkatukeen.

 
TalentHub Joensuu työnantajille

TalentHub Joensuu sivustolla voit tutustua Joensuun alueella työtä, työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa etsiviin kansainvälisiin ammattilaisiin sekä jättää ilmoituksia yrityksessäsi avoimina olevista työpaikoista.
 

Work In Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta

Work in Finlandin kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta auttaa Suomessa toimivia työnantajia ulkomaisen työvoiman rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Saat asiantuntijoilta ajantasaista tietoa viranomaisprosesseista, ulkomaisen työntekijän palkkaamisesta, oleskeluluvista sekä asettautumiseen liittyvistä asioista yhdeltä luukulta.

Työnantajaneuvonta palvelee valtakunnallisesti arkisin klo 9–15. Soita 0295 016 770 tai laita viestiä tyonantajaneuvonta@workinfinland.fi.