International House Joensuu

International House Joensuu (IHJ) on ulkomailta saapuneen uuden joensuulaisen tukipilari. Haluamme tehdä sinun ja perheesi olon mahdollisimman tervetulleeksi ja asettautumisenne helpoksi. Kuljemme rinnallasi, ohjaamme ja opastamme.

Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa IHJ:n toimintaa. Yhdessä muodostamme kattavan palveluverkoston, jolta saat vastauksia myös opiskeluun ja työllistymiseen sekä kansainvälisiin rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä. Olethan rohkeasti yhteydessä kumppaneihimme!

Jos et ole varma, mistä aloittaa, tai tarvitset apua kotoutumiseen tai asettautumiseen liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä meihin.

Meidän tarinamme

International House Joensuu tunnettiin maaliskuuhun 2022 asti Joensuun kaupungin maahanmuuttajapalveluina. Become Karelian! -hankkeessa kehitettiin työperäisten maahanmuuttajien asettautumiseen liittyvää neuvontaa ja kansainvälisten osaajien rekrytointipalvelua yhteistyössä Business Joensuun ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton kanssa.

Asettautumispalvelu otettiin osaksi maahanmuuttajapalveluita ja toimintaa kehitettiin vastaamaan paremmin myös työperäisten maahanmuuttajien tarpeita.

International House -toimintamallin periaatteena on tuoda ulkomailta muuttaville suunnatut palvelut yhteen ja kehittää eri toimijoiden yhteistyötä kotoutumisen edistämiseksi.

Sivu arviointi ja palaute