Itä-Suomen yliopisto

Korkeatasoista korkeakouluopiskelua

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista. Toimimme kahdella kampuksella, Joensuussa ja Kuopiossa. Korkeatasoinen tieteidenvälinen tutkimuksemme ja opetuksemme vastaavat globaaleihin haasteisiin ja rakentavat samalla kestävää tulevaisuutta. Yliopistossamme tehtävä tutkimus on luokiteltu maailman parhaiden joukkoon lukuisilla aloilla. Tarjoamme korkeatasoisen tutkimuksen lisäksi koulutusta lähes sadassa pääaineessa ja koulutamme asiantuntijoita sekä tämän päivän että huomisen nopeasti muuttuviin työelämätarpeisiin.

 

Tutkinto-opintomme kansainvälisille osaajille:

Alempi korkeakoulututkinto (kandidaatin tutkinto)
International Bachelor's degree programmes | University of Eastern Finland

 

Ylempi korkeakoulututkinto (maisterin tutkinto)

Yli 20 englanninkielistä maisteri-ohjelmaa opiskelijoille, joilla on jo kandidaatin tutkinto.
International Master’s degree programmes | University of Eastern Finland

 

Tohtorin tutkinto

Itä-Suomen yliopiston tohtorikoulu ja siihen kuuluvat tohtori-ohjelmat vastaavat yliopistomme tieteellisen jatkokoulutuksen järjestämisestä. Tohtoriohjelmamme tarjoavat laadukasta opetusta ja ohjausta jatko-opiskelijoille.
Itä-Suomen yliopiston tohtorikoulu | Itä-Suomen yliopisto

 

Jatkuva oppiminen

Jatkuvan oppimisen keskus tarjoaa laajan kirjon koulutus-, ohjaus- ja valmennuspalveluita ammatillisesta kehittymisestä kiinnostuneille organisaatioille ja yksilöille.
Avoimessa yliopistossa voi opiskella yksittäisiä kursseja tai kokonaisuuksia yli sadassa oppiaineessa. Täydennyskoulutus on puolestaan paras vaihtoehto, kun on tarpeen räätälöidä koulutusta työelämän tarpeisiin.
UEF | Jatkuva oppiminen

 

Uramahdollisuudet yliopistossa

Osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on yliopistomme tärkein tukipylväs ja samalla kriittinen menestystekijä. Arvostamme intohimoa tieteeseen ja tietoon, halukkuutta oppia uutta sekä luovuutta, jotta voimme luoda uutta. Tervetuloa mukaan kansainväliseen, osallistuvaan, osallistavaan ja luovaan akateemiseen yhteisöön!
Avoimet työpaikat | Itä-Suomen yliopisto

 

Talent Hub Eastern Finland

Talent Hub Eastern Finland on Itä-Suomen yliopiston, Karelian, Savonian, Riverian, Sakkyn ja YSAOn yhteistyöverkosto. Tavoitteemme on, että alueellemme saapuneet kansainväliset opiskelijat löytävät paikkansa, työllistyvät ja kotoutuvat Itä-Suomeen. Autamme kansainvälisiä opiskelijoita konkreettisesti tutustumaan suomalaiseen työelämään, rakentamaan verkostoja, oppimaan kieltä ja löytämään harjoittelu- ja työpaikkoja sekä mahdollisuuksia yritystoimintaan. Työnantajille tarjoamme tukea ja työkaluja kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin, perehdyttämiseen ja kielen oppimiseen työpaikalla sekä suomalaiseen työkulttuuriin sopeutumiseen. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Sivu arviointi ja palaute